Τρόποι Πληρωμής

Αφού επιβεβαιώσετε τα είδη και την ποσότητα που επιθυμείτε να αποκτήσετε, ολοκληρώνετε την παραγγελία σας επιλέγοντας τον επιθυμητό τρόπο πληρωμής. Το ηλεκτρονικό μας κατάστημα επιτρέπει την πληρωμή με τους κάτωθι τρόπους:

•  Μέσω πιστωτικής κάρτας ή χρεωστικής κάρτας.

Όλες οι ευαίσθητες πληροφορίες όπως τα στοιχεία της πιστωτικής σας κάρτας μεταδίδονται μέσω τεχνολογίας Secure Socket Layer (SSL) που διαθέτει η Viva Payments με την οποία συνεργαζόμαστε και στη συνέχεια (κωδικοποιημένα σε μας), γίνεται χρήση μόνο από την τράπεζα η οποία δεσμεύεται νομικά να τηρεί την εμπιστευτικότητα των πληροφοριών.

•  Με αντικαταβολή.

Εφόσον επιλέξετε να πληρώσετε με αντικαταβολή, θα πρέπει να πληρώσετε με μετρητά κατά τη στιγμή της παράδοσης. Το κόστος αντικαταβολής είναι 2€

•  Με PayPal.

Το PayPal™ είναι μια Online υπηρεσία η οποία χρησιμοποιείται ευρέως για τις εμπορικές συναλλαγές στο διαδίκτυο. Αφού πληρώσετε με πιστωτική κάρτα μέσω PayPal™ γίνεται και η αποστολή της παραγγελίας σας. Για περισσότερες πληροφορίες σχετικά με τις υπηρεσίες του PayPal™ επισκεφθείτε τον ιστότοπο: www.paypal.com

•  Με κατάθεση στον Τραπεζικό Λογαριασμό της Εθνικής Τράπεζας. 

Μπορείτε να εξοφλήσετε το αντίτιμο των αγορών σας μεσώ τραπεζικής κατάθεσης στο λογαριασμό της εταιρείας μας, για να ολοκληρωθεί η παραγγελία σας θα πρέπει να μας στείλετε την απόδειξη κατάθεσης, στο e-mail: info@delta-tech.gr ή Fax: 2109820886.

ALPHA BANK:

Αρ. Λογαριασμού: 118002002020257

IBAN: GR0301401180118002002020257

Ον/μο Δικαιούχου: ΚΕΣΑΤΗΣ ΙΩΑΝΝΗΣ ΛΑΜΠΡΟΥ

*Σε περίπτωση διατραπεζικού εμβάσματος από άλλες τράπεζες (εκτός ALPHA BANK), το συνολικό κόστος των τραπεζικών εξόδων επιβαρύνει τον πελάτη.

Loading...